Hétvége

Csütörtökön ügyebár kihúzták a fogamat.Azóta már valamivel jobb,bár még mindig fájdogál kicsit,de napi 2 fájdalomcsillapítóval hála Istennek el tudom nyomni a fájdalmat.Remélem hamarosan megszűnik a dolog. 🙂

Pénteken ennek ellenére azért ki tudtam menni egy kicsit.Móval mentünk le Duna-partra sörözni meg borozni.Aztán nem sokáig maradtunk ott mert jöttek a rendőrök és igazoltattak.Aztán meglepetésünkre majd nem meg is büntettek minket,mivel nem lehet már közterületen inni.Hát eddig úgy volt,hogy csak parkokban és iskolák közelében nem lehet,de most már sehol.Úgy,hogy nyáron nem tudom hol leszünk majd,de én biztos nem fogok állandóan kocsmában ücsörögni,amikor kint meg tök jó idő van.Na mindegy.

Jövőhét pénteken viszont már jó kis hétvége lesz remélem.Hajdúéknak koncert lesz a Sörkertben,aztán utána ha vége lett megyünk is át mauzba.Zsombinak születésnapja lesz aztán ott akarja “megtartani”. 😀 Bár érdekes lesz,mert később kiderül,hogy Dóriék is akarnak jönni.Az még nem is érdekelne annyira csak,hogy a drágalátos Roxika is jön … na mindegy. 🙂 Majd meglátjuk,hogy alakul.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük